Liberals d’Escaldes-Engordany considera que el pressupost del comú és massa elevat

El partit ha demanat “prudència i contenció” davant del que consideren una manca de “responsabilitat pressupostària”

Casa comuna d'Escaldes-Engordany.
Casa comuna d'Escaldes-Engordany. Comú d'Escaldes-Engordany

El partit de Liberals d’Escaldes-Engordany ha emès un comunicat en el qual s’afirma que el pressupost del 2021 que recentment ha aprovat el comú de la parròquia “s’allunya de la contenció i la responsabilitat pressupostària que tota administració ha de tenir en una situació com l’actual” i ha alertat de “l’augment de les despeses fixes de personal en més d’un milió d’euros quan la digitalització de l’administració ens hauria d’encaminar cap al contrari”.  

A l’entendre del comitè parroquial liberal, “uns comptes tan elevats endeutaran d’una manera preocupant les finances comunals, dificultant tirar endavant nous projectes necessaris per als escaldencs més endavant”. A més, el partit ha lamentat que “no s’hagi inclòs la remodelació, embelliment i separativa d’aigües de l’avinguda Fiter i Rossell, deixant de banda un cop més a tots els ciutadans d’aquesta zona d’Escaldes-Engordany”, i han recordat que “l’obra es va incloure al programa electoral de tots els grups polítics les passades eleccions comunals”. 

Un altre dels punts dels comptes que els Liberals qüestionen són els recursos que es destinaran a l’edifici multifuncional anunciat per la majoria comunal a la part alta d’Escaldes. A parer del comitè parroquial, no saber a què es dedicarà aquest edifici denota “una certa improvisació” i avisen que, més enllà dels costos de construcció, “el manteniment del futur edifici passarà a engrandir les despeses fixes i de funcionament del comú de la parròquia”.  

Comentaris

Trending