Laika gestionarà les colònies de gats de Canillo

El comú i l’entitat animalista han signat un conveni per dos anys a raó de 15.000 euros anuals i amb la voluntat d’esterilitzar fins a 120 felins cada any

Comentaris

El conveni es va signar dimarts.
El conveni es va signar dimarts. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo i l’organització Laika han firmat un conveni per dos anys per a la gestió de les colònies de gats de la parròquia. L’acord inclou el cens, la vigilància, l’alimentació i l’esterilització de les diferents colònies de gats existents a la parròquia de Canillo. L’acord té un cost de 15.000 euros anuals, i seran els voluntaris de l’associació qui s’encarregaran del control i seguiment de la salut dels animals, del seu manteniment, així com de la captura per portar-los a esterilitzar (fins a 120 exemplars a l’any). 

La primera tasca al tomb el conveni, signat pel cònsol major canillenc, Francesc Camp, i el president de Laika, Josep Mas, serà crear un cens d’aquests animals, per a conèixer el nombre exacte de colònies, la seva localització i la xifra exacta d’exemplars que les componen. Laika també s’encarregarà de la captura d’animals que poden entrar al circuit d’adopció. A més, es farà una tasca de sensibilització amb els veïns que viuen a prop de les colònies. 

Etiquetes

Comentaris

Trending