Joves lauredians recuperen per al cap de setmana de Sant Jordi la Fira d’Abril de Sant Julià

La festa, el 22 i 23 d’aquest mes, es farà principalment al jardí de davant de la plaça de la Germandat, i comptarà amb actes populars en què la música i la gastronomia andalusa seran protagonistes

Imatge del programa.
Imatge del programa.

L'agrupació de joves de Sant Julià, anomenat Colla Laurediana, aposta aquest 2023, entre d'altres, per recuperar la tradicional Fira d'Abril que tindrà lloc el 22 i 23 d'abril al jardí de davant de la plaça de la Germandat, i comptarà amb actes populars en què la música i la gastronomia andalusa seran els protagonistes.

La Fira d'Abril laurediana serà un esdeveniment ple de diversió i pensat per a tota la família. Tant dissabte 22 com diumenge 23 es duran a terme actuacions en directe d'artistes del país com Johel Artista, Francisco Amat, Alba Cañabate i el grup de ball flamenc Alendoy Flamenc Andorra. A més, hi haurà animació en viu a càrrec de la Colla Laurediana i DJ'S convidats que posaran la música i l'ambient per a gaudir al màxim d'aquest esdeveniment amb ambientació festiva i andalusa.

Les propostes gastronòmiques aniran a càrrec dels restaurants Bare Nostrum, El Cantàbric i Art i Pa, i oferiran una selecció de plats típics d'Andalusia d'acord amb els moments musicals que es viuran.

Comentaris (2)

Trending