La festa major dels ‘grans’ concerts a Andorra la Vella arrenca a mig gas

(AMB VÍDEO) L’indie pop electrònic de Delafé y las Flores Azules no atrau gaire més de mig miler de persones en una plaça de les Arcades mig buida però amb bona sonoritat

Un moment del concert d'aquesta nit a la plaça Guillemó.
Un moment del concert d'aquesta nit a la plaça Guillemó. RONNIE

Andorra la Vella està de festa. Major. Ho ha dit Casi Aràjol en el pregó i els múltiples actes que es van desplegant i s’aniran desenvolupant durant el cap de setmana així ho indiquen. Amb tot, el primer dels ‘grans’ concerts del certamen no ha rutllat com es podria esperar, o com caldria esperar d’acord amb la programació. L’indie pop electrònic de Delafé y las Flores Azules no ha aconseguit pas atreure gaire gent, malgrat que a mida que ha avançat la nit la cosa s'ha anat animant.

Suposadament, l’assistència que ha aconseguit convocar aquesta formació liderada per Oscar D’aniello i Helena Miquel hauria de quedar lluny de la que s’espera que hi hagi aquest dissabte, fa o no fa a la mateixa hora, amb Búhos i Gertrudis. Els estils musicals no tenen res a veure. I la festa pretén omplir molts registres i acontentar molts gustos. Però amb Delafé, la sessió de concerts musicals s’ha iniciat a mig gas.

La plaça de les Arcades ha quedat ben bé, mig buida. Potser mig miler de persones s’han congregat per escoltar el duet. Això sí, la sonoritat ha estat bona. I els decibels han bategat bé però controlats. A priori, amb menys potència que edicions anteriors, fet que els veïns han agraït. Caldrà veure com funcionen les següents nits musicals.

Comentaris (2)

Trending