Una exposició sobre Paco de Lucía obrirà el cicle de flamenc

L’ambaixada d’Espanya acollirà a partir del 12 de juliol l’homenatge al mític guitarrista per donar el tret de sortida al festival ‘Verde que te Quiero Verde’

Presentació del cicle de flamenc 'Verde que te Quiero Verde'
Presentació del cicle de flamenc 'Verde que te Quiero Verde' Comú Sant Julià

L’ambaixada espanyola serà la seu de l’exposició ‘Memòria de Paco’ en homenatge al mític guitarrista gadità Paco de Lucía, a partir del proper dilluns 12 de juliol. La mostra, que recull la trajectòria humana i artística del mestre de la guitarra espanyola, donarà el tret de sortida al tercer cicle de flamenc ‘Verde que te Quiero Verde’.

Durant la presentació del certamen, la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, ha comentat que al comú estan molt contents de “poder donar diversitat a les diferents activitats culturals que celebrem a la parròquia”. D’altra banda, l’organitzadora del cicle, Lola Vallespí, ha detallat el programa d’actes, que va des del 12 al 18 de juliol i que inclou actuacions i recitals, tallers, tasts de vins, cursets i classes magistrals. “L’objectiu d’aquesta setmana és cobrir al màxim el flamenc des de totes les seves vessants i adreçat a tota mena de persones”, ha manifestat Vallespí.

Una de les novetats respecte als altres dos cicles anteriors és que, aprofitant el bon temps, moltes activitats i classes per a col·lectius infantils i gent gran es faran al carrer. Amb tot, l’oferta d’actuacions mostrarà un flamenc més tradicional, proper i amb una dedicació especial al que es practica a la província  de Cadis.

 

Comentaris

Trending