Èxit de participació en la XIX edició del Festival de Titelles d’Encamp amb 800 assistents

L’esdeveniment va exhaurir les entrades abans del seu inici i ha comptat amb titellaires i companyies de gran reconeixement, com Teia Moner i El Pot Petit; el festival tornarà l’any vinent amb noves sorpreses i representacions per gaudir en família

Una de les representacions.
Una de les representacions. COMÚ D'ENCAMP

La XIX edició del Festival de Titelles d’Encamp ha finalitzat aquesta tarda amb un gran èxit de participació. Un total de 778 persones han assistit a les diferents representacions del festival. L’esdeveniment va exhaurir les entrades abans del seu inici, que va ser dijous amb la sessió escolars de ‘Les Quatre Loups’, de Puppet Sporting Club, a Encamp.

Les representacions amb infants, que s’han realitzat amb la col·laboració de les ambaixades de França i d’Espanya a Andorra, van continuar divendres amb ‘El Petit Elefant’, de Titelles de Lleida (Encamp) i un nou passi de ‘Les Quatre Loups’, al Pas de la Casa. Dissabte es van iniciar les sessions obertes a tot el públic i les primeres obres a posar en funcionament l’escenari van ser ‘Gianni’, de Teia Moner (a Encamp) i ‘Animalets’, de Galiot Teatre (al Pas de la Casa).

Per finalitzar el festival, aquesta tarda han tingut lloc les representacions de ‘Les aventures del lleó vergonyós’, de El Pot Petit (a Encamp), i ‘Galaxis’, de Teia Moner (al Pas de la Casa). Durant les diferents obres, els assistents han gaudit de màgia, contes, espectacles de llums, colors i molta imaginació. A més, la majoria de les representacions han inclòs la participació del públic com un element més de l’obra, introduint així de ple a tots els assistents, grans i petits, en les creacions teatrals.   El Festival de Titelles tornarà l’any vinent amb una nova edició plena de sorpreses i actuacions per a tota la família.

Etiquetes

Comentaris

Trending