L’escola bressol de Sant Julià inicia el curs al 50% de la capacitat

A més, s’ha fet un canvi d’imatge, i a partir d’ara es deixarà d’anomenar ‘L’Espill’ per passar a ser ‘Laurèdia Xics’

El nou cartell de l'escola bressol de Sant Julià de Lòria
El nou cartell de l'escola bressol de Sant Julià de Lòria Comú de Sant Julià de Lòria

En aquest inici de curs esglaonat, els més petits de Sant Julià de Lòria també tornen a les aules. A l’escola bressol fins a una trentena d’infants acudiran diàriament, complint així amb el 50% de la capacitat del centre. D’altra banda, i com a novetat aquest any, l’escola ha deixat d’anomenar-se ‘L’Espill’ per passar a ser ‘Laurèdia Xics’.

A l’escola bressol laurediana els protocols es mantindran com fa un temps enrere, tot i que Govern els havia relaxat una mica, permetent als pares pujar fins a l’aula per deixar els fills. En el cas de Laurèdia Xics, serà l’educadora qui rebrà els nens a l’entrada, per una major protecció i seguretat.

A més de la gran novetat del canvi de nom, s’ha presentat un nou canal de comunicació entre el centre i els pares. Fins ara, s’estava treballant mitjançant missatges a les agendes. Fent un pas endavant, s’ha creat una aplicació que permetrà una relació més directa i ràpida entre educadors i famílies. Durant un temps, ambdues possibilitats coexistiran, però finalment romandrà l’app.

 

Comentaris

Trending