Escaldes mantindrà Prat de Rogetó sense aparcament després de reunir-se amb els veïns

La decisió adoptada ha causat la indignació dels residents al carrer, els quals defensen que tenen problemes importants per estacionar el vehicle prop de casa seva, sobretot a l’hora de dinar

El carrer Prat de Rogetó està ubicat a la carretera dels Vilars
El carrer Prat de Rogetó està ubicat a la carretera dels Vilars Google Maps

La cònsol major del comú d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili es va reunir el passat 23 de setembre amb la presidenta de la comunitat de veïns de Prat de Rogetó per trobar una solució al malestar dels residents per l’eliminació de les places d’aparcament i els contenidors de reciclatge al carrer en qüestió. Finalment, la via quedarà tal com l’ha deixat recentment el comú i es valorarà la possibilitat de ficar places de lloguer per a motos al garatge comunal dels Vilars, una decisió que no ha agradat als afectats per la modificació.

Així s’explica en una carta adreçada als veïns afectats pels canvis, argumentant que la supressió de la zona blava per un nou carril de circulació s’ha realitzat perquè es durà a terme una gran edificació al final del carrer que provocarà un augment de trànsit -fins ara no s’havia anunciat- i que els serveis d’urgències necessiten l’espai per poder passar sense dificultats. D’altra banda, els contenidors d’escombraries restaran on s’han ubicat actualment, encara que “s’està estudiant la manera d’ubicar-los millor i situar un punt de reciclatge al mateix lloc”.

Una imatge del carrer Prat de Rogetó abans de la modificació

Relacionat

El comú d’Escaldes-Engordany es reunirà amb els veïns de Prat de Rogetó

Respecte a la demanda d’habilitar una zona de càrrega i descàrrega i d’aparcament de motos, la casa comuna també ha anunciat que no es realitzarà. Només, en el cas que un resident tingui la visita d’algun industrial, podrà trucar al servei de circulació per poder aparcar temporalment el vehicle al carrer sense ser sancionat. Per últim, es valorarà la possibilitat d’habilitar places d’aparcament per a motos al garatge comunal dels Vilars.

La decisió adoptada ha causat la indignació dels veïns, els quals defensen que tenen problemes importants per estacionar el vehicle prop de casa seva, sobretot a l’hora de dinar, i continuen pensant que les modificacions al vial s’han realitzat per afavorir l’entrada i la sortida de vehicles del nou edifici que s’ha construït a l’entrada del carrer.

Comentaris

Trending