Escaldes-Engordany compra una ‘food truck’ per als esdeveniments organitzats pel comú

El vehicle servirà per cuinar i repartir menjar, però també com a paradeta d’actes de diverses temàtiques i com a punt d’informació mòbil

Casa comuna d'Escaldes-Engordany.
Casa comuna d'Escaldes-Engordany. Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany ha adquirit un remolc tipus ‘food truck’ de segona mà a un preu d’uns 11.400 euros que servirà com a punt d’informació mòbil, com a paradeta d’actes de diverses temàtiques i també s’utilitzarà per cuinar i repartir menjar en les diferents festivitats i esdeveniments organitzats per la casa comuna de la parròquia. El vehicle ha estat comprat l’empresa Germans Arla SA.  

“L’adquisició del remolc és necessària tenint en compte la gran quantitat d’actes, esdeveniments i activitats que organitza la corporació comunal lloc a la parròquia, els quals tenen lloc a l’aire lliure molt sovint”, han explicat des de la casa comuna, afegint que la intenció és ampliar aquest catàleg d’iniciatives amb el projecte Caldes, que busca revitalitzar la part alta d’Escaldes-Engordany.  

“El vehicle no es limitarà a la funció pròpia d’un ‘food truck’, sinó que es podrà utilitzar com a punt d’informació mòbil -complementant-se amb l'oficina de turisme- o de venda d’entrades d’esdeveniments i també com a paradeta d’actes esportius, culturals, etcètera”, han destacat. Òbviament, el remolc està preparat per cuinar i per lliurar menjar, fet que permetrà incloure’l als repartiments de berenars de Carnaval o Sant Jordi, per exemple.  

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending