Escaldes-Engordany s'adapta a la pandèmia amb una 'Car-çotada'

La Unió Pro-Turisme l'organitza aquest dilluns, el punt de recollida serà l'aparcament Nacions Unides i es podrà fer tant a peu com amb vehicle

Enguany la calçotada canvia de format per la pandèmia.
Enguany la calçotada canvia de format per la pandèmia. ARXIU

La Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany (Uptee) organitza aquest dilluns (12.30 h) la desena calçotada popular i botifarrada, que aquest any estarà adaptada a la pandèmia del coronavirus. Seguint el protocol que va establir per l'escudella de Sant Antoni, el menjar s'haurà d'emportar a casa. El punt de recollida serà l'aparcament Nacions Unides i es podrà fer tant a peu com amb vehicle. La iniciativa s'ha batejat com 'Car-çotada 2021'. El preu serà de 6,50 euros, i s'inclouran els calçots, la botifarra, la beguda, el pa i el pitet. Es pot pagar amb targeta de crèdit.

També es poden adquirir només els calçots i la beguda (3,50 euros), la botifarra i la beguda (3,50 euros), o el pitet (2 euros). El tíquet es pot comprar a la caseta d'informació i turisme de la parròquia o en el moment de la recollida. Habitualment el lloc de la calçotada era el carrer dels Veedors, al Prat del Roure.

El mateix dilluns i en els actes de Carnaval, es representarà l'espectacle 'Els colors del Tic Tac', un muntatge que xplica una tarda de jocs entre amics  quan .descobreixen que la diversió és possible més enllà d’una pantalla. Només necessiten la seva imaginació i ganes de somiar. Les funcions tindran lloc a les 11.45 h i 17 ha la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. És necessària reserva prèvia a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad.

WhatsApp Image 2021 02 12 at 16.12.32
Cartell de l'acte

 

Etiquetes

Comentaris

Trending