Encamp sorteja 41 horts socials per a la gent gran

Aquest any han entrat 8 hortolans que s’han sumat als 33 que han repetit d’altres edicions en aquest projecte per fomentar el consum de vegetals, el contacte social i l’exercici físic

Un moment del sorteig d'horts socials.
Un moment del sorteig d'horts socials.

El comú d’Encamp ha sortejat aquest dimarts 41 horts socials per a la gent gran, en el marc del projecte promogut des de fa més de quinze anys. Aquest any s’ha augmentat el nombre de participants, sumant-ne vuit als 33 que ja repetien. Així, s’han rebut 41 sol·licituds per a les 43 parcel·les que estan disponibles als terrenys de Terres Primeres.

Els hortolans d’Encamp ja tenen la seva parcel·la assignada, i podran començar a cultivar a partir de demà mateix. Els dos horts que han quedat disponibles, ja que únicament s’han reclamat 41, es podran atorgar per ordre de sol·licitud, si algú hi està interessat i compleix amb els requisits del projecte.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha donat la benvinguda i ha felicitat "als 8 nous hortolans que us estreneu per primera vegada i enhorabona als 33 que continueu de l'any anterior". Ha recordat que és una iniciativa que permet fer exercici físic, omplir el temps de manera molt positiva, estar en contacte amb molta gent i menjar saludable.

Mas ha valorat "molt positivament aquest projecte" i ha agraït als diferents departaments del comú que ho fan possible, des d'Afers Socials, fins a Higiene, Medi Ambient i Agricultura que han preparat els terrenys per començar els cultius i a Reig fundació per aquesta iniciativa.  El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz ha recordat que "desitgem que cada any es mantingui aquest nivell de peticions".

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending