Encamp prioritza les activitats a l’aire lliure i per a totes les edats per la Festa Major

La celebració, que es concentra entre el 13 i el 16 d’agost, recupera l'homenatge als padrins i padrines de més edat, i el Rally Sorpresa, entre altres activitats; i es preveu dos talls de la circulació a la zona de Sant Miquel, el divendres i diumenge al vespre.

Cartell de la Festa Major 2021 d'Encamp.
Cartell de la Festa Major 2021 d'Encamp. COMÚ D'ENCAMP

Encamp presenta els actes de la Festa Major del 2021amb un programa basat principalment en activitats a l'aire lliure per a totes les edats. Entre altres, es recupera l’homenatge als padrins i padrines de més edat i el Rally Sorpresa. La festa es concentra entre el 13 i 16 d’agost.

La comissió de festes ha preparat un programa que començarà divendres, 13 d'agost amb una rua pels carrers del poble amb la Bandarra Street Orkestra a les 19 hores. A partir de les 20:30 h i fins a les 22.30 h hi haurà ball amb el grup de versions La Traca a la Plaça Sant Miquel. Es recupera el sopar del jovent a la sala de festes, amb un aforament limitat a 40 persones, separades en taules de 7 i amb control de test d'antígens obligatori. La compra dels tiquets es realitzarà a l'oficina de turisme d'Encamp i el preu serà de 35 euros el sopar, la samarreta commemorativa de la festa i el test d'antígens que caldrà realitzar el dia abans on indiqui l'organització.

Dissabte 14 d'agost, començarà amb una sessió de ioga a la natura, concretament a la terrassa de l'edifici de Solanelles. L'accés es farà amb el Funicamp. L'activitat és gratuïtat però cal realitzar inscripció prèvia al telèfon 732 700 o bé a recepcio@encamp.ad. Durant tot el dia, des de les 11 fins a la 13 h i de les 15 fins a les 19 h, al passeig de l'Alguer  i a la plaça dels Arínsols hi haurà activitats per als més petits. Pedala i pinta i Andròmines. A partir de les 16 h de la tarda el Rally Sorpresa prendrà els carrers de la parròquia. Cal realitzar la inscripció prèvia a través de l'Instagram de la Comissió de Festes. A les 19 h de la tarda les campanes de Santa Eulàlia repicaran amb força per celebrar l'inici de la festa. I a partir de les 20:30 h el grup Hashtag oferirà ball i música a la plaça dels Arínsols.

Diumenge, dia de la Mare de Déu d'Agost i haurà missa a les 12 h a l'església de Sant Eulàlia. Durant tot el dia, des de les 11 h fins a la 13 h  i de les 15 h fins a les 19 h, hi haurà activitats aquàtiques amb inflables al passeig de l'Alguer, i jocs de fusta relacionats amb Andorra, a la plaça dels Arínsols. A les 15 h de la tarda, al Cafè del Poble hi haurà el concurs de botifarra, i a partir de les 18 h ball de tarda  a la plaça dels Arínsols amb el grup Music Lovers. Diumenge a l'escenari de la plaça de Sant Miquel tancarà el programa l'orquestra Sixtus.

El dilluns, festiu a Encamp, la missa de Sant Roc a l'església de Sant Eulàlia, donarà el tret de sortida al darrer dia de festa. Al finalitzar la missa, a Casa Comuna, es farà l'homenatge als padrins i padrines més grans de la parròquia. A partir de les 16 h de la tarda, un espectacle d'acrobàcies amb bicicleta BMX serà l'activitat de tarda conjuntament amb el ball del grup de versions Van'd Bolo a la plaça dels Arínsols, a partir de les 17 h. Un castell de focs des del pont de Riberaigües serà el final de festa de l'edició d'enguany de la Festa Major.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending