Encamp preveu impulsar abans de final d’any el projecte d’ampliació del camp de Prada de Moles

El comú vol un “estadi multifuncional” que “impacti poc”, “estigui integrat dins la zona” i que pugui albergar altres modalitats esportives més enllà del futbol per dinamitzar el poble

Una vista de l'actual Prada de Moles.
Una vista de l'actual Prada de Moles.

Malgrat l’impacte econòmic que pot suposar la crisi sanitària provocada pel coronavirus, el comú d’Encamp manté la intenció d’impulsar una important reforma a les instal·lacions de Prada de Moles per convertir-les en un “estadi multifuncional”. La cònsol major, Laura Mas, avança que, si res es torça, la voluntat és culminar al llarg del darrer trimestre de l’any el concurs per a la concessió.

El projecte, com molts altres, ha quedat frenat per culpa de l’emergència sanitària que va esclatar al març, admet Mas que, però, deixa clar que la idea es manté. “No ho hem pogut tancar per la Covid, però la intenció és la mateixa”, comenta la mandatària encampadana, que avança que la voluntat és disposar en un futur d’un “estadi multifuncional”.

Es treballa per ultimar el plec de bases del concurs que ha de permetre treure les instal·lacions en concessió i impulsar l’ampliació

Això sí, es vol que “impacti poc” i, per tant, que estigui “molt integrat dins del que hi ha a la zona”. Evidentment, el principal usuari de l’espai seria l’FC Andorra, amb qui “l’entesa és bona”, però la intenció és que les instal·lacions puguin albergar altres esdeveniments, més enllà de partits de futbol.

“Estem intentant tancar el projecte però el tenim embastat”, explica Mas. La cònsol té clar que, ara, s’ha d’intentar accelerar. “És un tema que hem de tancar aquest any segur. El plec l’hem de fer efectiu el darrer trimestre”, comenta la mandatària, que avança que el que es faria seria treure a “concessió”.

Mas ha fet un balanç molt positiu de la repercussió que ha tingut el trasllat del club tricolor a Encamp. “Quan hi ha futbol, restaurants, bars, i aparcaments estan plens. La gent ve abans, fa la prèvia i després continuen a la parròquia. No només venen al partit”, comenta. I, per això, considera que el projecte d’ampliar les instal·lacions aportaria molt al poble. “Només veient això, ens podem fer una idea el que suposaria tenir un estadi nacional, multifuncional on es poguessin fer altres activitats”, remarca.

Comentaris (1)

Trending