Encamp organitza un concurs de decoració nadalenca

El comú també ha preparat un calendari d’advent pels infants de la parròquia

El cartell de la iniciativa organitzada pel comú d'Encamp
El cartell de la iniciativa organitzada pel comú d'Encamp COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp organitza, amb la col·laboració de les entitats i comercials de la parròquia, la primera edició del concurs d’aparadors i decoració nadalenca, en el qual podran participar comerços, hotels, bars I restaurants del poble, però també particulars amb la decoració de façanes, balcons i jardins. El termini per participar acabarà el 15 de desembre i els primers 100 participants rebran un val de 20 euros pel mercat de Nadal, el qual es podrà recollir a qualsevol de les oficines de turisme de la parròquia.

Pel que fa als premis del concurs, aniran dels 150 euros i fins als 450, depenen de la categoria, i el veredicte serà emes per un jurat, que tindrà en compte també els “m'agrada" a les xarxes socials sota l’etiqueta #femparroquiaencamp. A més, el comú ha organitzat dos tallers gratuïts de decoració nadalenca per aportar idees als participants, que es duran a terme a La Valireta els dies 5 i 12 de desembre. Per assistir, és imprescindibles inscriure's mitjançant el correu electrònic cultura@encamp.ad o bé trucant a 731 490.

El conseller de turisme i reactivació econòmica, Nino Marot ha declarat que “l'obertura de la frontera està condicionant una part del calendari d'actes, però hi ha una part molt important d'accions que estant pensades perquè les famílies d'Encamp i del Pas de la Casa passin un Nadal divertit i engrescador”.

D’altra banda, la casa comuna ha preparat un calendari d'advent per als infants censats a la parròquia que enguany compleixin, com a màxim, 11 anys. El regal es podrà recollir a les oficines de turisme d'Encamp o del Pas de la Casa a partir del divendres 27 de novembre i durant tota la setmana següent de les 9:00 del matí a les 13:00 hores i de les 15:00 de la tarda a les 19:00 hores. Els calendaris inclouen el programa d'activitats de Nadal i una carta dels desitjos per enviar als Reis Mags o al Pare Noel, que es podran dipositar en una “bústia màgica” que habilitarà el comú a partir de l'encesa de llums.

Etiquetes

Comentaris

Trending