Encamp obre el termini d'inscripcions per a l’escola de neu el dilluns vinent

L’activitat està destinada a nens nascuts entre 2003 i 2016 i s’han elaborat protocols de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19

Un grup de nens a l'escola de neu de l'any passat
Un grup de nens a l'escola de neu de l'any passat Comú d'Encamp

El Comú d’Encamp obrirà a partir de dilluns les inscripcions per a l’escola de neu de la temporada 2021. Les activitats proposades seran l’esquí, freestyle i el surf de neu. Per realitzar-les, s’ha preparat un protocol de seguretat davant les restriccions sanitàries que obliga a realitzar alguns canvis i adaptacions a nivell organitzatiu i de funcionament respecte als anys anteriors. Així doncs, l’ús de la mascareta serà obligatori, els grups bombolla es mantindran durant tot el curs, l’horari serà de 10:00 del matí a 13:00 de la tarda i cada grup realitzarà una sessió setmanal. 

En la mateixa línia, l’escola de neu es desenvoluparà únicament al sector de Grau Roig. El Punt de trobada per iniciar l’activitat serà a la zona de l’aparcament de l'estació, ja que el Funicamp no està en funcionament. Els alumnes del Pas de la Casa tindran reservada l’obertura d’un giny a primera hora del matí des d’aquell sector, exclusivament per poder arribar fins a Grau Roig. 

Els preus de l’activitat, destinada a nens nascuts entre 2003 i 2016, són de 117 euros per als residents a la parròquia d’Encamp i de 214 euros per als no residents. 

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, ha explicat que “hem consultat a les famílies i hem treballat un protocol per poder iniciar l’esquí amb les màximes garanties de seguretat. L’escola de neu és una iniciativa que dona resposta a moltes famílies perquè els seus fills puguin aprendre i gaudir de la pràctica de l’esquí, i és per això que l’hem adaptat a la situació de pandèmia”.  

Els preus de l’activitat, destinada a nens nascuts entre 2003 i 2016, són de 117 euros per als residents a la parròquia d’Encamp i de 214 euros per als no residents. Tanmateix, es fan preus especials per al segon germà (20% de descompte) i per a membres del Club Piolet o del Carnet Jove (10% de descompte).  

Les inscripcions s’han de formalitzar a través de la web del comú de la parròquia encampadana. Per a més informació, es pot contactar amb la recepció dels centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa, o bé al correu centreesportiu@encamp.ad 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending