Encamp obre els solàrium, els vestidors i les dutxes dels centres esportius

Es continua necessitant cita prèvia, que cal demanar via la web de la corporació o els telèfons de les instal•lacions

El solàrium del centre esportiu del Pas de la Casa.
El solàrium del centre esportiu del Pas de la Casa. COMÚ D'ENCAMP

El complex i el centre esportius d’Encamp i el Pas de la Casa han ampliat l’oferta de serveis als seus usuaris. D’aquesta, es manté la planificació de reobertura ordenada dels diferents espais de totes dues instal·lacions. Així, els solàriums i els vestuaris ja tornen a estar a disposició dels abonats que, però, hauran de continuar demanant cita prèvia.

Des d’aquest dilluns, ja es poden fer servir els vestuaris i les dutxes del Complex esportiu, que estaven inoperatius des de la posada en marxa del gimnàs ara fa unes setmanes. Això sí, caldrà indicar quan es faci la reserva si es volen fer servir o no. Al del Pas ja van entrar en funcionament ara fa uns dies.

Per altra banda, també s’obre l’espai de solàrium exterior que, en el cas del Complex, tindrà un horari de 10 del matí a una del migdia i de dues a cinc de la tarda, amb una capacitat de 10 persones. En el cas del Pas de la Casa, l’horari serà d’onze a cinc amb una capacitat de 5 persones. En tots dos casos, caldrà reserva prèvia, o bé a través de la web del comú o als telèfons 732700 (Complex) i 755111 (Centre Esportiu). Caldrà portar una tovallola per utilitzar exclusivament a les hamaques.

El que continua encara tancat són les dues piscines interiors de la parròquia, en les quals s’han de fer obres. Els usuaris que disposin d’abonament poder fer ús de l’exterior de La Mola al Prat Gran.

Es recorda que les instal·lacions esportives es netegen i desinfecten de forma periòdica durant la jornada. L’ús de la mascareta en el recinte interior és obligatori i que cal rentar-se les mans, tant en entrar com en el moment de sortir.

Etiquetes

Comentaris

Trending