Encamp estableix itineraris especials per a l’entrada i sortida dels col·legis

Es tracta de circuits unidireccionals i zones d’espera per als familiars als carrers propers a les escoles andorrana i francesa

Un dels cartells de l'itinerari
Un dels cartells de l'itinerari COMÚ D'ENCAMP

El Comú d’Encamp ha senyalitzat uns itineraris especials per a realitzar un circuit unidireccional en els carrers d’accés als centres escolars de maternal i primera ensenyança d’Encamp, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de familiars en el moment de l’entrada i sortida de les escoles i evitar la propagació de la Covid-19.

Concretament, a l’escola francesa s’ha senyalitzat el carrer de les Escoles i el carrer René Baulard, per tal que els alumnes i familiars circulin sempre per la vorera de la dreta per evitar encreuaments i alhora s’han indicat dues zones (sobre el pont i a l’antic quiosc) per esperar durant l’entrada i la sortida i evitar aglomeracions a la porta.

A l’escola andorrana s’ha senyalitzat el carrer del Pedral i s’habilitaran tres zones d’espera per als familiars d’acord amb els punts d’entrada i sortida segons el cicle educatiu. Els familiars dels alumnes de primer i segon curs tindran disponible la zona a partir de la rampa de l’aparcament i la vorera del davant, maternal la zona més propera a la porta principal i tercer cicle la vorera de la part superior del carrer.

Des de les direccions de les escoles i el comú s’han instal·lat cartells durant tot el recorregut i s’ha preparat un plànol i un vídeo explicatiu amb les recomanacions a seguir per part de les famílies. Des de la casa comuna i les escoles s’agraeix la col·laboració a tots els familiars i alumnes per seguir les indicacions i aconseguir evitar aglomeracions i encreuaments innecessaris.

El servei de circulació de la parròquia informarà les famílies i s’encarregarà de col·locar les tanques perimetrals per indicar el circuit marcat i de regular el trànsit que, en aquesta franja horària, està limitat i amb accés restringit als veïns o als abonats a l’aparcament del Complex.

Itinerari de l'Escola Francesa

Comentaris

Trending