Encamp converteix la plaça de Sant Miquel en un mercat de Nadal

Durant tot el cap de setmana hi ha espectacles d’animació i una dotzena de parades amb articles tradicionals encarats a les properes festes en el marc de la Fira de Santa Llúcia

Una dotzena de parades constitueixen el mercat de Nadal.
Una dotzena de parades constitueixen el mercat de Nadal. G. P.

La plaça de Sant Miquel d’Encamp esdevé durant tot el cap de setmana un tradicional mercat de Nadal de la Fira de Santa Llúcia. Aquest matí s’ha inaugurat, en presència de la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, el certamen, que aglutina una dotzena de parades amb articles majoritàriament encarats a engalanar o fer més dolces les festes que s’acosten.

L’arrencada del mercat ha comptat amb una nodrida presència de veïns de la parròquia, especialment famílies amb infants, atès que hi ha animacions i moltes d’elles estant encarades als menuts de la casa. A banda de les parades d’artesania i productes nadalencs, també hi ha programats diversos tallers de manualitats. En concret de mascaretes i fanalets i de 3 en ratlla i cagatió.

WhatsApp Image 2022 12 03 at 12.49.53
Actuació infantil a la plaça. | G. P. 

Aquest matí l’actuació infantil, que combina música i contes, versava sobre ‘La rateta i el monstre de la muntanya’. Durant la tarda es preveu l’actuació de Patxi Leiva. Demà actuarà Join i l’amenització infantil tindrà a veure amb balls i cançons tradicionals de l’hivern. La plaça de Sant Miquel ja s’ha convertit en un espai on Encamp hi fa diversos certàmens.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending