Dolsa referma la voluntat de lluitar contra el projecte de Grifols

Des del Comú no es tenen constància de les informacions que parlen d’una situació delicada de l’empresa i afirment que "el projecte tira endavant"

Vidriera d'una de les centrals de Grifols.
Vidriera d'una de les centrals de Grifols. ARXIU

Les notícies aparegudes els darrers dies en mitjans de comunicació forans sobre la situació de Grifols ha fet aflorar de nou la lluita que porta el conseller de X'Ordino, Enric Dolsa, contra la instal·lació del laboratori de la farmacèutica a Ordino. De fet, ha afirmat que la seva lluita continua vers una iniciativa que considera que "no és bo per al país".

"Faré el necessari per tenir el màxim suport de gent possible per parar una bestiesa que és un perill sanitari per a tot el país". Així de contundent s’ha refermat aquest migdia el conseller de X’Ordino, Enric Dolsa, sobre el projecte de Grifols després de la sessió de Consell de Comú a instàncies dels periodistes després de les darreres notícies aparegudes en mitjans de comunicació de fora del Principat sobre la situació de l’empresa. “Si fos el Govern, em preocuparien”, ha afirmat.

En aquest sentit, Dolsa ha especificat que porta gastats "de la meva butxaca" entre 10.000 i 12.000 euros, però que, "fins que no es pari", no s'aturarà. "Si haig de ficar-ne 12.000 més, ho faré", ha assegurat, convençut que "no és bo per al país".

Al seu torn, el cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha afirmat no ser-ne coneixedors d’aquestes informacions. És més, ha subratllat que el projecte “tira endavant”. “S’ha començat a treballar perquè ara, a partir del mes de setembre o octubre, començar les obres”, ha indicat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending