Dolsa anuncia la confecció d’una llista nacional que tancarà en les pròximes hores

El conseller comunal diu que està en negociacions amb altres forces polítiques i que aquest dijous hi ha la reunió definitiva

Comentaris

Enric Dolsa.
Enric Dolsa.

El conseller d'X Ordino, Enric Dolsa ha anunciat aquest dijous que presentarà una llista nacional a les pròximes eleccions generals. Dolsa no ha volgut donar noms ni fer esment a les altres formacions que en formaran part.

Dolsa també ha dit que troba lògic que socialdemòcrates i progressistes vagin junts als comicis. "El que no seria normal és que SDP anés amb Demòcrates". Per Josep Àngel Mortés, el pacte PS-SDP respon a un tema ideològic. "L'objectiu és guanyar les eleccions. Diuen que s'ha d'encarrilar el país com si els demòcrates no ho haguéssim fet tenint en compte la presència pel mig de la pandèmia". 

L'anunci de Dolsa pot fer que a les pròximes eleccions generals hi hagi vuit llistes. Pel moment estan confirmades les de Demòcrates (Espot), PS (López)  Liberals (Cabanes), Andorra Endavant (Montané), Acció (Pallarés), Concòrdia (Escalé) i falta saber el candidat de Terceravia i si Alfons Clavera o Eusebi Nomen hi prendran part.

 

Comentaris (7)

Trending