Els cònsols de Canillo visiten els veïnats per saber-ne els neguits

Camp i Casal consideren que acostar-se als veïns “és el format idoni per reprendre el contacte directe amb els ciutadans” després de la crisi del coronavirus

Una vista de Canillo des del Roc del Quer.
Una vista de Canillo des del Roc del Quer. ARXIU

Els cònsols de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal, destinaran una setmana sencera a visitar els diferents veïnats de la parròquia per, d’aquesta manera, reprendre el contacte amb els conciutadans després de la crisi del coronavirus. És la forma que consideren més “idònia” per fer-ho i per conèixer de primer mà els neguits i les necessitats dels veïns. En altres mandats fins i tot a partir d’aquestes visites en sortia l’elaboració d’una part del pressupost.

Amb l’objectiu de conèixer de primera mà les preocupacions dels ciutadans de la parròquia i de poder incloure justament en el pressupost del 2021 les iniciatives més sol·licitades, els cònsols acompanyats dels presidents de cada comissió iniciaran la setmana que ve visites als diferents veïnats. Un cop donat per tancat el període més crític de la pandèmia, i després de gairebé tres mesos de confinament, on la interacció del comú amb els ciutadans s’ha centrat només en els temes més urgents lligats principalment a la crisi sanitària, “des de l’equip de la majoria del comú es considera que el format de visites in situ a cada veïnat és l’idoni per reprendre el contacte directe amb els ciutadans”.

reunions veinats     

A fi que els conciutadans puguin expressar-se i traslladar als cònsols i els consellers les seves inquietuds, i a la vegada els facin arribar les seves aportacions i suggeriments, les visites es faran durant dues setmanes. S’iniciaran el dimarts 14 de juliol al veïnat de Ransol, i finalitzaran el dimecres 22 de juliol als veïnats de Canillo i el Vilar. Alhora, el comú ha habilitat una adreça de correu electrònic: suggeriments_veïnats@canillo.ad, per a tots aquells ciutadans que no puguin assistir el dia de la visita al seu veïnat i desitgin fer arribar al comú qualsevol aportació.

Comentaris (4)

Trending