Consellers ‘del nord’ de la coalició governamental reclamen més atenció a Turisme

Parlamentaris de la Massana i Ordino mantenen una trobada amb Verònica Canals per saber si el ministeri preveu impulsar alguna proposta vista la supressió de molts esdeveniments esportius

La Covid ha fet reduir ostensiblement les activitats que es fan normalment a Pal.
La Covid ha fet reduir ostensiblement les activitats que es fan normalment a Pal. ARXIU

Diversos consellers generals de la Massana i Ordino integrats en alguns dels grups parlamentaris que donen suport al Govern s’han reunit amb la ministra de Turisme, Verònica Canals, per rebre de primera mà les explicacions de la titular ministerial sobre les accions que es preveuen des de l’administració o des d’Andorra Turisme. Els parlamentaris, dins d’un clima de cordialitat i confiança, haurien demanat a Canals alguna proposta que compensi la pèrdua d’esdeveniments esportius aquest estiu.

Consellers com ara Ester Molné, Sandra Codina o Berna Coma, dels demòcrates, els representants de Ciutadans Compromesos Carles Naudi i Raül Ferré haurien mantingut aquest dilluns una trobada distesa amb Verònica Canals per saber quins són els plans d’aquest estiu del ministeri i d’Andorra Turisme. Un dels neguits dels parlamentaris era saber si s’havia valorat la possibilitat de portar per exemple a Pal alguns dels concerts englobats en l’Andorra Mountain Music, i que no totes les actuacions es dirigissin cap a la vall d’Orient, cap a Soldeu.

Segons les fonts consultades, s’és conscient que la situació de la Covid fa que cada dos dies qualsevol planificació pugui ser canviant, i si bé en un estiu normal la Massana i Ordino haurien estat plens a vessar d’esdeveniments essencialment esportius que haurien omplert els dispositius hotelers i de tota mena de les dues parròquies, enguany és diferent i s’entén que tot plegat hauria de ser més repartit. En cap moment, han assegurat les fonts, no hi va haver ni retrets ni tibantors. Ben al contrari, Canals hauria explicat extensament la previsió que té el ministeri i hauria exposat el seu propi parer.

Fins i tot s’hauria compromès a mirar de poder impulsar alguna activitat, ara per ara molt embrionària, que pugui atraure visitants en algun paratge de les valls del Nord. La ministra hauria fet entendre als seus interlocutors que no hi havia cap indret que pogués acollir una actuació del Mountain Music amb les condicions que s’han de garantir. En aquest sentit, s’hauria estudiat la possibilitat de fer algun concert al pla de la Caubella, però seria molt complicat garantir la seguretat perimetral alhora que tampoc no era gens senzill per compatible el muntatge d’un concert amb els centenars de ‘riders’, de ‘bikers’, que s’acullen cada cap de setmana en l’esmentat espai.

Comentaris (2)

Trending