El consell d’infants d’Ordino mostra preocupació pel medi ambient

Els infants de les escoles andorrana i francesa han celebrat la trobada, de manera telemàtica, amb els cònsols i Unicef, convidada a la sessió

Un instant del consell d'infants d'Ordino telemàtic.
Un instant del consell d'infants d'Ordino telemàtic.

Les escoles, andorrana i francesa, han estat protagonistes avui al Consell d’Infants celebrat aquest matí a Ordino, de forma telemàtica, amb presència dels cònsols i d’Unicef, que s’ha interessat per la trobada. Els dos sistemes han coincidit a mostrar la seva preocupació amb propostes diverses.

La recollida de brossa, la neteja dels boscos i carrers i la creació d’unes bosses de tela reutilitzables amb logotip propi han estat les principals propostes de l’Escola Andorrana. Per la seva banda, l’Escola Francesa ha demanat seguir amb les xerrades sobre la Reserva de la Biosfera i ampliar els hotels d’insectes, amb l’assessorament de l’aula taller que va idear el projecte.

Per últim, ha tornat a sortir la necessitat d’intercanviar coneixement i experiència amb la gent gran de la parròquia amb temes com el reciclatge i el canvi climàtic. L’Escola Francesa, a més, ha llençat la idea de crear un passaport eco ciutadà per promouse les accions sostenibles per la comunitat. Els cònsols han valorat molt positivament totes les idees presentades. De manera expressa, han suggerit la coordinació entre els dos sistemes per tirar endavant alguna de les accions conjuntament, com la brigada de neteja.

Etiquetes

Comentaris

Trending