El Consell d’Infants d’Encamp es constitueix amb 23 nous representants

Escollits pels centres educatius, han pres possessió aquest dimecres i ja han traslladat les seves primeres propostes sobre seguretat viària, carrils bici i visualitzar la història del Pas de la Casa

Comentaris

Els nens i nenes del consell d'infants d'Encamp.
Els nens i nenes del consell d'infants d'Encamp. Comú d'Encamp

El Consell d’Infants d’Encamp, format pels representants infantils de la parròquia, s’ha constituït aquest dimecres en un acte al comú. Els nens i nenes, escollits a través dels centres educatius, són un total de 14, que han pres possessió del càrrec com a consellers i 9 com a suplents. Després d’aquest acte, han traslladat el seu compromís de treballar per millorar Encamp i el Pas de la Casa, amb diverses propostes que ja han traslladat als cònsols i consellers.

La cònsol major, Laura Mas, els ha agraït el seu compromís i els ha traslladat que “és un orgull per a tots els ciutadans que, vosaltres que sou el futur, vetlleu i penseu en la nostra parròquia i ens ajudeu, als adults, a prendre bones decisions”. Mas els ha encoratjat a treballar les propostes conjuntament amb els companys, amics i famílies. També els ha explicat que, cap a mitjans de març, es posarà en funcionament el transport a la demanda, per donar cobertura a les necessitats de mobilitat interna d’Encamp, i que va ser una demanda del consell d’infants anterior.

Els consellers infantils han avançat ja algunes de les propostes que han estat treballant i que presentaran a la propera sessió primaveral. Aron Dos Santos, de l’escola francesa, ha matisat que proposarà intensificar “la seguretat dels parcs infantils i voltants, per exemple, amb més semàfors”. D’altra banda, Júlia Becerra, de l’escola andorrana del Pas de la Casa, ha destacat que una altra de les propostes serà la promoció i divulgació de la imatge de la població. De l’escola francesa, Elyes Ben Moussa, ha explicat que es demanarà un carril bici al Pas “perquè actualment no en tenim i hem d’anar per la vorera”. Per la seva part, Ivo Arasa, de l’escola andorrana ha plantejat que “treballarem algunes propostes per a les sortides de l’esquí escolar”.

Etiquetes

Comentaris

Trending