El comú de Sant Julià declara desert el concurs del Quart Bus per una qüestió de preu

L'oferta més econòmica superava, i en molt, la quantitat que disposa el comú que ara demanarà pressupostos per fer l'adjudicació i posar en marxa el servei el mes vinent

Comentaris

Una dona puja al bus comunal de Sant Julià de Lòria.
Una dona puja al bus comunal de Sant Julià de Lòria. Comú de Sant Julià de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria ha declarar desert el concurs pel servei de transport públic parroquial a la demanda de Sant Julià de Lòria (Quart Bus). El motiu és que les ofertes superaven, i en molt, el pressupost del comú. Amb tot, el cònsol major, Josep Majoral ha manifestat que el servei es posarà en marxa el mes vinent. La corporació demanarà tres o quatre pressupostos, en sobre tancat, i s'adjudicarà per uns 150.000 o 160.000 euros.

L'oferta més baixa de la rebuda superava en uns 60.000 euros la dotació pressupostària de la corporació laurediana com es va poder constatar el passat 3 de juny durant l'obertura de les diverses propostes rebudes. Ara es demanaran pressupostos i s'adjudicarà el servei.

L'objectiu del comú és que el Quart Bus combini la línia d’autobús regular -con fins ara-, amb un servei a la demanda. L’autobús tindrà uns horaris fixos com ara, però la diferència és que els viatges s’hauran de sol·licitar prèviament mitjançant una aplicació. Si no hi ha demanda el viatge no es farà. La idea és que s'hagués posat en marxa ja el mes passat.

La voluntat és poder facilitar la mobilitat als ciutadans, especialment a aquells que no tenen cotxe privat i que viuen a pobles allunyats, com Nagol o Certés. De fet, se segueix el model que ja s’ha instal·lat a altres parròquies, amb un bon resultat, com ara a Canillo o Escaldes-Engordany.

 

Comentaris (1)

Trending