El comú d'Ordino qualifica d'èxit el trasllat de l'oficina de turisme a la Casa de la Muntanya

L'afluència de visitants és notable i la previsió és que vagi augmentant durant els propers mesos

Turistes a l'entrada de l'oficina de turisme d'Ordino.
Turistes a l'entrada de l'oficina de turisme d'Ordino. Altaveu

El trasllat de l'oficina de turisme d'Ordino a la Casa de la Muntanya al carrer Major ha estat valorat com un èxit pel conseller de Turisme i Esports Jordi Serracanta. L'afluència de visitants és notable i la previsió és que vagi augmentant. La corporació va decidir ubicar-la en un lloc més cèntric.

El conseller de Turisme i Esports, Jordi Serracanta afirma que amb la nova oficina situada al mig del poble hem guanyat dues coses; que la gent que transita pel centre del poble també s'acosti a la Casa de la Muntanya. Perquè l'oficina de turisme forma part d'un projecte global que és la Casa de la Muntanya. La gent que va a l'oficina de turisme també accedeix al centre del poble. Això ens permet coses com  el joc de la vuitena clau d'Andorra i donar una mica més de visibilitat al poble, no només al carrer Major. Ha estat un èxit".

Les visites són continuades i el canvi ha estat positiu. "Quan tinguem acabat el projecte de la Casa de la Muntanya encara anirà a més". Aquest és un dels projectes ambiciosos del mandat de Josep Àngel Mortés, que vol esdevenir un referent nacional en l’ambit tecnològic aplicats al medi ambient, el turisme i l’esport.

La nova oficina de turisme es va inaugurar el  3 de juny. El trasllat estava previst pel 16 de març però va quedar posposat amb la crisi sanitària i el tancament de tots els equipaments comunals. Els equipaments turístics que gestiona directament el comú són la Mina de Llorts i la Mola i la Serradora de Cal Pal.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending