El comú de la Massana entrega els premis del concurs d'ornaments de l'avet de Nadal

La parròquia tanca les activitats del mercadet nadalenc adaptat a la situació sanitària que s'ha dut a terme a la plaça de les Fontetes

Els premiats al concurs.
Els premiats al concurs. COMÚ DE LA MASSANA/E.Comellas

El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana del comú de la Massana, Guillem Forné ha entregat aquest dimarts els premis del concurs d'ornaments de l'avet de Nadal. Els infants han pogut crear els seus guarniments a casa però també s'ha realitzat un taller dins el mateix mercat.

La corporació ha volgut donar protagonisme als infants de la parròquia perquè fos un premi ja que durant aquesta crisi estan demostrant molta comprensió, molta paciència i molt sentit comú. El concurs s'ha dividit en tres grups: infantils de 0 a 7 anys, mitjans de 8 a 10 anys, i grans d'11 a 13 anys. El tema era el Nadal dels nens a la Massana. El jurat ha escollit els primers, segons i tercers guarniments de les tres categories.

Els guarniments es podien realitzar amb qualsevol tècnica i material però havien de ser elements que puguin suportar l’aigua i la neu, tenint en compte que estaran exposats durant totes les dates de Nadal a la plaça de les Fontetes. L’element havia de portar una cinta o un dispositiu per poder ser penjat a l’arbre i no havia d’excedir 50 gr de pes ni les mides de 15x15 cm.

El concurs ha estat l'acte central del Mercadet de l'Avet que ha tancat les seves portes aquest dimarts. Es va obrir al públic el divendres coincidint amb l'encesa de llums de Nadal. També cal remarcar la bona afluència als concerts, que s’han organitzat amb el públic assegut a les cadires, distribuïdes per tal de mantenir la distància. “A la Massana continuem apostant pels artistes del país, que ens estan demostrant una gran qualitat musical. Penso que el públic del Mercadet es va divertir molt amb les diferents actuacions i això és molt important amb el moment que estem vivint”, assegura Forné.

D’altra banda, pel que fa a la part comercial, el protagonisme ha estat per al comerç local. “Els productes que s’han venut procedien dels establiments de la Massana. Els hem ofert un punt de venda gratuït i també el personal, ja que entenem que en aquest moment de crisi cal estar al costat dels nostres comerciants”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Tot i que el Mercadet de l’Avet ja ha tancat portes, el comú de la Massana ha programat diverses activitats durant les festes de Nadal. Recordem que enguany els Reis arribaran, com sempre, a les Fontetes a lloms de cavall però enguany faran directament l’entrada a la plaça, sense recorregut pels carrers de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending