El comú d’Encamp confia treure a concurs durant el setembre les obres del nou parc

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que s’està acabant el treball de “replanteig” per adaptar la idea escollida al pressupost de sis milions però que la intenció és poder tenir contractades les obres ja aquest mateix any

Simulació de com serà el futur parc d'Encamp.
Simulació de com serà el futur parc d'Encamp.

El comú d’Encamp està ultimant els detalls del que ha de ser el projecte definitiu del futur parc del poble. La cònsol major de la parròquia, Laura Mas, ha avançat que, si res es torça, s’espera poder treure a concurs les obres de construcció del nou espai lúdic al llarg del setembre. D’aquesta forma, es confia que la construcció es pugui iniciar ja abans que finalitzi el 2021.

El parc que ha de substituir l’ara pràcticament desaparegut Prat Gran és un dels grans projectes de l’actual mandat. Un cop seleccionada, ara fa uns mesos, la idea guanyadora (el Bany de l’Ossa dels arquitectes Lluís Ginjaume i Gerard Veciana), s’avança en la seva adaptació al pressupost fixat des del comú. Des de la corporació es té clar que la inversió total no hauria de superar els sis milions d’euros.

Simulació de com serà el futur parc d'Encamp.

Relacionat

‘El Bany de l’Ossa’ serà el futur nou parc d’Encamp

I aquest és el treball que s’està fent ara, segons ha explicat Mas. “Estem en la fase final del replanteig del projecte”, ha comentat la mandatària. Un cop estigui completada aquesta fase, es podrà tirar endavant amb la següent: la licitació de la construcció.

El concurs, però, no trigarà gaire a arribar. De fet, els plans de la majoria comunal són poder convocar-lo durant el mes de setembre. Així, tot el procés podria estar completat abans de finals d’any i, fins i tot, ja amb les primeres actuacions en marxa.

Justament, l’impuls d’aquestes obres tan importants és el motiu pel qual l’actual corporació considera que cal ajornar la continuació de la reforma de les avingudes. En concret, la de Joan Martí, a partir de l’encreuament amb Príncep Benlloch. S’entén que fer coincidir les dues actuacions seria complicat de gestionar i, per tant, cal “anar pas a pas”.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending