El comú assegura que en cap cas va autoritzar ‘l’esquí aquàtic’ a Tristaina

La corporació no estava al corrent de la situació, no té constància de qui va organitzar la ‘prova’ i si després d’analitzar el cas considera que hi ha irregularitats en buscarà els promotors per exigir-los responsabilitats

El cartell anunciador de la competició.
El cartell anunciador de la competició.

El comú d’Ordino assegura que en cap cas va autoritzar la ‘prova’ que fa una setmana es va dur a terme a la zona de Creussans, al circ de Tristaina. Segons fonts oficials comunals, la corporació s’ha assabentat de l’esmentada activitat arran dels comentaris i debat que hi ha hagut a través de les xarxes socials. Però ara mateix, asseguren les esmentades fonts, no estan al corrent de qui va promoure l’activitat.

De fet, segons les mateixes fonts, ningú no es va adreçar al comú per exposar la prova ni demanar cap mena de permís. Una altra cosa seria Secnoa, que actua de forma independent. La prova es va dur a terme dissabte de la setmana passada i consistia en aprofitar els fils de neu que encara hi ha a la zona per descendir esquiant i anar a parar al llac i ‘surfejar’ sobre l’aigua tanta distància com fos possible. Segons l’anunci de la competició, hi havia 2.000 euros en premis.

Captura de pantalla 2023 06 24 a

Relacionat

Reserva de la Biofesta

Igual que n’han sorgit detractors, també han aparegut ferms defensors que asseguren que ni és incompatible amb la Reserva de la Biosfera ni es causa cap dany. En tot cas, les fonts comunals consultades han assegurat que s’analitzarà el cas i si s’arriba a la conclusió que s’ha comès algun tipus d’irregularitat, es buscar els responsables de l’activitat per demanar-los comptes.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending