El comú d'Andorra la Vella enforteix la col·laboració cultural amb Portugal

La programació de la capital comptarà amb concerts de música portuguesa, com els fados on s'expressen els mals moments de la vida a través del cant

Comentaris

Les delegacions d'Andorra la Vella i Portugal s'han reunit aquest divendres.
Les delegacions d'Andorra la Vella i Portugal s'han reunit aquest divendres. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el conseller de Cultura, Miquel Canturri, han acordat aquest divendres intensificar les col·laboracions en matèria cultural amb la cònsol general de Portugal a Barcelona, Ana Coelho, que ha visitat el comú acompanyada del cònsol honorari de Portugal a Andorra, José Manuel Da Silva.

La trobada ha servit per estrènyer els llaços de col·laboració en l’àmbit cultural, amb la inclusió en la programació cultural de música portuguesa, com els fados, on s'expressen els mals moments de la vida a través del cant. Andorra la Vella, de fet, va passar el relleu a Lisboa de la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura -la capital del Principat la va ostentar el 2016  mentre que al 2017 ho va fer la capital de Portugal-. Aleshores ja es van acordar que s’intensificarien les relacions en matèria cultural.

Conxita Marsol ha aprofitat la visita per traslladar a la cònsol general de Portugal a Barcelona la invitació a l’alcalde de Lisboa perquè participi al Foro iberoamericano de Gobiernos Locales que està previst que se celebri a Andorra la Vella la primera vinent.

Etiquetes

Comentaris

Trending