El comú d’Andorra la Vella considera que els danys de pintura als Serradells “seran elevats”

Dijous de bon matí els operaris de manteniment de la instal·lació esportiva van trobar-se tot de pintades en diversos punts exteriors del recinte

Algunes de les pintades aparegudes dijous al matí.
Algunes de les pintades aparegudes dijous al matí.

El comú d’Andorra la Vella preveu formalitzar durant la setmana que ve la corresponent denúncia pels danys soferts en diversos punts exteriors del centre esportiu dels Serradells. Dijous de bon matí, operaris de manteniment de la instal·lació van trobar-se pintades en diferents indrets. Es va avisar la policia per deixar constància del fets però s’està encara avaluant el cost de la ‘reparació’, que es preveu que sigui elevat.

El coure de la façana o la porta del magatzem, a banda d’altres espais, van aparèixer amb pintades que aparentment s’haurien fet amb esprai. Alguns dels pots aparentment usats van aparèixer abandonats allà mateix. La policia indaga sobre l’autoria de la bretolada, que pel cost que tindrà la seva neteja passarà a ser considerat un delicte. En no haver-hi càmeres de seguretat o videovigilància, no està clar que es pugui localitzar els responsables de l’acte vandàlic.

Segons fonts del comú, una vegada feta la quantificació dels danys, “la setmana vinent, es procedirà a efectuar la denúncia pertinent. Els danys són elevats perquè, per exemple, pintar una de les portes serà car perquè és de grans dimensions i caldrà fer servir una bastida”.

Comentaris (1)

Trending