El comú d'Andorra la Vella allarga 10 anys més la concessió al British College

El centre educatiu de la Comella invertirá dos milions més que s'afegeixen als tres que havia aportat per ampliar les instal·lacions

Comentaris

Accés al British College of Andorra.
Accés al British College of Andorra. ARXIU

El comú d'Andorra la Vella ha aprovat prorrogar deu anys més el contracte de concessió de l'antic alberg de la Comella al British College of Andorra. Degut a l'augment del número d'alumnes, el centre educatiu necessita més espais i farà una inversió de dos milions d'euros que s'afegeixen als tres que va aportar inicialment per fer millores i construir equipaments esportius en un terreny que continuarà sent propietat del comú.

El contracte que es va firmar, inicialment per 15 anys preveia la pròrroga que, d'aquesta manera, arribarà als 25 anys, fins al 2043. La consellera del Partit Socialdemòcrata (PS), Dolors Carmona ha parlat d'espoli per la privatització d'un espai públic i ha afirmat que "no entenem que els ciutadans no puguin disposar de la instal·lació".

La cònsol major, Conxita Marsol ha dit que "allà només si feien festetes i els hotelers es queixaven que era una competencia". Ha afegit que la presència de l'escola "és molt important per la parròquia i complementa la gran oferta educativa que hi ha al país". A més, la nova addenda regula que el cànon mensual dels terrenys adjacents (1.010 euros mensuals) s’incrementa de 10 a 12 mesos a l’any.

Durant la sessió s'ha aprovat per unanimitat la concessió per 15 anys del bar del Parc Central a l'artista Philippe Shangti, i s'ha informat de les actes del consell assessor de la gestió de la vall del Madriu-Perafita-Claror. A l'inici s'ha recordat la figura primer cònsol major d’Andorra la Vella, Antoni Puigdellívol, mort dimecres als 74 anys.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending