La comissió de festes d'Encamp homenatja els padrins més grans de la parròquia

Enguany han estat quatre d'entre 85 i 91 anys en una celebració que s'ha dut a terme a casa comuna

Comentaris

Els padrins amb membres del comú i de la comissió de festes d'Encamp.
Els padrins amb membres del comú i de la comissió de festes d'Encamp. Altaveu

La comissió de festes d'Encamp amb la col·laboració del comú ha homenatjat aquest diumenge els padrins més grans de la parròquia. L'acte ha coincidit amb la celebració de la Festa Major. L'acte ha estat presidit pel cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, i ha comptat amb la presència del ministre de Turisme, Jordi Torres, del conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, i de membres de la comissió de festes.

Els homenatjats han estat Eusebia Garcia, de 88 anys, Joan Guardia, de 87 anys, Ramon Guardia, de 85 anys, i Ivette Groslimond, de 91 anys, qui tot i que no ha pogut assistir a l'entrega de la placa commemorativa, els membres de la corporació li faran arribar a casa. Habitualment, els padrins rebien l'homenatje al seu domicili però l'any passat no es va fer i en aquest s'ha optat per celebrar-lo a casa comuna reunint els avis del 2020 i del 2021. El motiu són les mesures adoptades per la pandèmia de coronavirus.

Rascagneres ha lloat la iniciativa de la comissió de festes de la parròquia i ha destacat el civisme i els respecte als protocols marcats pel ministeri de Salut en la celebració dels actes festius.

Etiquetes

Comentaris

Trending