La comissió de festes d’Arinsal vol entregar els premis que no lliurar de la cursa del formatge

El col·lectiu agraeix el suport rebut, lamenta els malentesos que hi hagi hagut i convida totes les persones, del poble massanenc o no, a participar de la festa o fins i tot a organitzar-hi activitats l’any que ve

Imatge del públic assistent a la cursa del formatge el cap de setmana passat.
Imatge del públic assistent a la cursa del formatge el cap de setmana passat. FMARINSAL

Passats uns dies de la celebració de la festa major d’Arinsal, els integrants de la comissió lamenten encara la situació que es va viure durant la cursa del formatge. De fet, i encara que a toro passat, per mirar d’arranjar la situació voldrien poder lliurar els premis que en el seu moment no van entregar per no disposar-ne. Des de la comissió de festes, s’agraeix el suport rebut, lamenta els malentesos que hi hagi hagut i convida totes les persones, del poble massanenc o no, a participar de la festa o fins i tot a organitzar-hi activitats l’any que ve.

A través d’una carta enviada a l’Altaveu, la comissió explica que “ens volem disculpar per no haver pogut entregar premis a uns participants infantils, això és a causa de la gran quantitat i disparitat d'edats que vam tindre, i que per motius de seguretat vam decidir separar per grups d’edat”. En aquest sentit la comissió lamenta “no haver sabut explicar a les famílies dels guanyadors que els invitàvem a la botifarrada com a premi (tant pels guanyadors com a les seves famílies)”. Per tant, des de la comissió de festes d’Arinsal, “voldríem que aquestes famílies es posin en contacte amb nosaltres via Instagram @fmarinsal, per a poder entregar els premis corresponents als guanyadors/es”.

“Ens volem disculpar per no haver pogut entregar premis a uns participants infantils, això és a causa de la gran quantitat i disparitat d'edats que vam tindre, i que per motius de seguretat vam decidir separar per grups d’edat”

Davant algunes crítiques i comentaris rebuts a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació, la comissió assegurar respectar “les opinions de les persones en referència a l’organització i any rere any intentem millorar. Nosaltres no tenim cap mena de discriminació a ningú que vulgui participar en la nostra festa major, ja sent organitzant una activitat, formant part de la comissió o venint a participar en qualsevol dels esdeveniments que realitzem durant la festa”. Alhora, “també, volem aclarir que, totes les activitats es duen a terme amb la intenció de mostrar tot el que pot oferir el poble i la població d’Arinsal”.

Finalment, la comissió fa un apartat d’agraïment. En primer lloc, al comú de la Massana, “especialment als departaments de Cultura, Medi Ambient, Turisme i Circulació per la seva ajuda i predisposició durant el cap de setmana, i també, sense oblidar-nos del nostre agraïment als agents de seguretat de Valira Seguretat, per la tranquil·litat i seguretat que ens van donar durant la festa nocturna”. També esmenten Sergio Henriques per l’organització de la concentració de cotxes, al Javier Huerta per organitzar el Campionat Agro International de speedtrike i drifttrike a la carretera de Comallemple durant el cap de setmana, al col·laborador Tafixe per les samarretes i a Pal Arinsal Grandvalira Resorts per les xarxes de seguretat utilitzades a la cursa del formatge. A la Creu Roja per l’assistència a la competició feta al ‘pumptrack’ d’Arinsal i a la cursa del formatge i als bombers d'Andorra per la seva presència durant els focs artificials.

La 'Cursa del formatge' d'Arinsal

Relacionat

La festa major d’Arinsal comença amb mal peu però bon ambient

Finalment, “però no menys important, volem agrair al Quart d’Arinsal, a tots els comerços i restaurants, que han ajudat a la comissió de festes d’Arinsal en les seves activitats com haver participat en la ruta de tapa, la seva amabilitat per les dites activitats, com a tot el poble d’Arinsal per haver fet possible la gran festa que hem tingut aquest any”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending