El centre multifuncional d’Escaldes acollirà diversos serveis de caràcter cultural

El conseller Miquel Aleix Areny ha retret a la majoria que l’espai on s’ubicarà podria haver acollit una nova casa comuna

Els membres de la minoria al consell de comú d'aquesta tarda
Els membres de la minoria al consell de comú d'aquesta tarda

El centre multifuncional que s’ubicarà a la parcel·la situada a l’Avinguda Carlemany, al davant de l’església de Sant Pere, acollirà diversos serveis de caràcter cultural i permetrà al comú de la parròquia estalviar-se alguns dels lloguers dels quals disposa ara mateix. Durant el consell de comú d’aquesta tarda, Areny a retret a la majoria que aquest espai podria haver estat utilitzat per ubicar una nova casa comuna que col·laborés en la dinamització de la part alta de la parròquia.  

Com ja ha avançat aquesta tarda l’Altaveu, al llarg del 2021 només es durà a terme la primera part del projecte, un pàrquing subterrani de dues plantes que costarà uns 700.000 euros. De cara a l’any vinent, el comú preveu invertir al voltant de 2,5 milions d’euros més per materialitzar l’edificació multifuncional.  

Durant la sessió de consell de comú que s’ha celebrat aquesta tarda a les dependències comunals, Areny ha retret a la majoria que aquest espai podria haver estat utilitzat per ubicar una nova casa comuna. En resposta a això, el cònsol menor, Joaquim Dolsa ha defensat que l’edifici actual és totalment vàlid per acollir el comú de la parròquia. En aquest sentit, enguany s’invertiran 1,2 milions d’euros per millorar el sistema informàtic i instal·lar calefacció elèctrica, entre altres coses.  

Comentaris

Trending