Les caramelles tornen a Ordino

Cantaires voluntaris de la parròquia, el Grup Artístic i la Coral Casamanya han sortit de nou al carrer aquest diumenge per entonar les cançons tan populars de la Pasqua

Cantada de caramelles aquest diumenge a Ordino.
Cantada de caramelles aquest diumenge a Ordino. ALTAVEU

Després que l'any passat no es poguessin celebrar per la pandèmia, enguany les caramelles s'han tornat a escoltar a Ordino. Cantaires voluntaris de la parròquia, el Grup Artístic d'Ordino i la Coral Casamanya han sortit de nou al carrer aquest diumenge per entonar aquestes cançons tan populars de la Pasqua respectant totes les mesures sanitàries.

El concert s'ha fet al migdia a la plaça Major i amb un format adaptat a l'actual situació de pandèmia. Les caramelles es canten a Ordino des de fa molts anys amb les ensenyances del docent Eduard Rossell, i del mestre Florit. Els diners que es recollien en les cantades servien pels viatges que organitzava el mestre.

El president de la Coral Casamanya, Lluís Babi, dit que, aquest any, "a pesar dels impediments i de les circumstàncies que tenim, hem volgut fer alguna cosa, encara que sigui només una mostra per no deixar perdre aquesta tradició que se celebra des de fa molts anys".

Etiquetes

Comentaris

Trending