Canillo modifica els accessos a la Vall del Riu per les obres de la passarel·la

Es fa per garantir la seguretat i el pas dels excursionistes; només són vigents quan hi hagi els operaris al lloc afectat i mentre durin aquestes feines, i els caps de setmana i festius, tots els camins romandran oberts sense limitacions.

Comentaris

Tanques que barren el pas a un dels camins.
Tanques que barren el pas a un dels camins. COMÚ DE CANILLO

En el marc de les obres que s'estan fent a la zona de la Vall del Riu i amb la necessitat de l'ocupació del camí, el comú de Canillo ha informat aquest dilluns, per mitjà de les xarxes socials, que s'han fet modificacions als diferents accessos a la vall per tal de garantir la seguretat i el pas dels excursionistes. Aquestes afectacions només són vigents quan hi hagi els operaris al lloc afectat i mentre durin aquestes feines. Els caps de setmana i festius, tots els accessos romandran oberts sense limitacions.

Així, des de l'Armiana hi ha un itinerari alternatiu senyalitzat. Des de Sant Joan de Caselles, un itinerari alternatiu senyalitzat;  des de l'Aldosa està tancat; des dels Plans, obert; i des de Montaup, obert. Les obres es van iniciar el mes de novembre passat. Serà la passarel·la més llarga d’Europa amb prop de sis-cents metres de llargada i uns dos-cents metres d’altura en el punt més alt 

Els primers treballs es van fer al sector de l'Armiana i van consistir en els accessos, en assegurar la zona i en el transport de material. Posteriorment es van fer les fonamentacions. El passat mes de juny, un cable guia permetia visualitzar les dimensions de la infraestructura. El projecte està acompanyat per la controvèrsia i les múltiples opinions en contra.

Etiquetes

Comentaris

Trending