Canillo s’endeuta una mica més per poder pagar el cost suplementari del pàrquing de Ransol

El comú ha d’aprovar aquest dimecres un crèdit extraordinari per valor de 375.000 euros per cobrir el desviament de la segona fase de l’obra, i també ha d’adoptar decisions per avançar en la fusió entre Ensisa i EMAP

Una imatge de l'aparcament de Ransol.
Una imatge de l'aparcament de Ransol. eduard ros

El comú de Canillo ha d’aprovar aquest dimecres d’un crèdit extraordinari de 375.000 euros per cobrir les despeses extra, el desviament generat per la segona fase de la construcció del pàrquing de Ransol. La majoria demòcrata, segons fonts comunals, té intenció d’adoptar diversos acords en relació amb obres diverses. Algunes que s’han de pagar i d’altres respecte de les quals es convoquen els concursos nacionals pertinents.

La sessió de consell convocada de manera extraordinària per aquest dimecres també adoptarà decisions en relació als avenços que s’han d’anar fent en relació amb la fusió pre-acordada entre Ensisa i EMAP. L’operació és molt més complexa, fins i tot, del que inicialment podia semblar i s’han d’anar adoptant decisions col·laterals, com les que tenen a veure amb la durada de la concessió a Ensisa o les condicions de finalització.

Però la sessió ha d’estar marcada en gran mesura per qüestions d’obres. El crèdit per pagar el ‘descobert’ de les obres de l’aparcament de Ransol, que no arriba al 20% del cost global i, per tant, no calia fer una nova adjudicació, financerament anirà a incrementar deute. Relacionat amb Ransol s’ha d’aprovar un concurs públic nacional per la licitació de l’eixample i rectificació de la CS-260 en un tram de 400 metres.

Altres concursos que es preveu convocar, tots de caràcter nacional però per la via d’urgència, són els relatius a renovació i millora del peu del Tarter, en la seva segona fase, la renovació i millora del cementiri de Mereig i l’adobament de la voravia situada davant dels edificis Principat Park a Incles.

Etiquetes

Comentaris

Trending