Canillo beneeix els vehicles per ‘protegir-los’ d’accidents

Tot el parc mòbil comunal i molts privats s’han acostat fins a la plaça Carlemany per rebre l’aigua beneïda per mossèn Ramon

Un moment de la benedicció a la plaça Carlemany.
Un moment de la benedicció a la plaça Carlemany. COMÚ DE CANILLO

Tota la flota comunal i diversos cotxes particulars s’han atansat aquest migdia fins a la plaça Carlemany de Canillo, la que queda just a tocar del comú, per rebre la tradicional benedicció de Sant Cristòfol, que s’ha avançat un dia al que fixa el calendari i el santoral. En tot cas, això no ha restat força a l’acte, ben al contrari.

Durant la missa que s’ha celebrat en honor del mateix sant en l’espai esmentat, guardant les mesures de distància i seguretat corresponents, mossèn Ramon, rector de Canillo i encarregat de la benedicció, ha tingut un record especial per a les víctimes dels accidents de trànsit. Suposadament, la benedicció dels vehicles invoca la protecció de sant Cristòfol per combatre els sinistres en la carretera.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.