Campanya cívica ‘La Massaneta’ a proposta del consell d’infants

Els alumnes aproven una mesura que busca instal·lar més papereres, cendres i dispositius per deixar excrements de gossos i el comú s’ha compromès a tirar endavant el projecte guanyador

Comentaris

Imatge d'un moment d'una votació del consell d'infants.
Imatge d'un moment d'una votació del consell d'infants. Comú de la Massa / Eduard Comellas

Els alumnes dels tres centres escolars de la Massana han participat a una nova edició del consell dels infants. Els representants de l’Escola andorrana, Escola francesa i Àgora International School han exposat els seus projectes a la corporació comunal i la proposta que n’ha sortit guanyadora consisteix a tirar endavant una campanya cívica sota el nom de ‘La Massaneta’.

Segons s’ha informat des del comú, la idea és instal·lar més papereres, cendrers i dispositius per deixar els excrements dels gossos, amb una imatge gràfica que conscienciï la ciutadania.

Els altres dos projectes que s’han presentat han quedat empatats. L’escola andorrana ha proposat la creació de projeccions de cinema a la fresca, tant per infants com per adults. Per la seva banda, l’Àgora ha plantejat la possibilitat de fer acció als restaurants perquè els comensals deixin de banda els mòbils.

El comú s’ha compromès a tirar endavant el projecte guanyador però també tindrà en compte les altres aportacions, ja que els cònsols i la consellera han considerat que són molt interessants.

També ha participat en la sessió la presidenta d’Unicef, Marianela Vila, ja que el consell dels infants s’emmarca dins el programa Parròquies Amigues de la Infància que promou aquest organisme.

Comentaris

Trending