Caldea preveu obrir el 9 de gener si Catalunya aixeca les restriccions al turisme

El termolúdic està preparat per tornar a l’activitat i ho farà d’aquí dos caps de setmana sempre que la situació epidemiològica permeti l’arribada de visitants al Principat

La llacuna interior de Caldea, actualment sense utilitzar.
La llacuna interior de Caldea, actualment sense utilitzar. M.Altimiras / Caldea

Caldea té previst reobrir el pròxim 9 de gener. Això sí, sota una condició sine quan non: que la Generalitat permeti l’arribada de turistes catalans a Andorra. Per tant, s’està pendent de les decisions que prengui el govern autonòmic sobre les restriccions aplicades per intentar frenar l’expansió del coronavirus.

En un comunicat, el centre termolúdic ha deixat clar que “compta amb totes les instal·lacions i els serveis preparats”. Per això, es contempla el retorn a l’activitat de cara al divendres 9 de gener. La condició bàsica, però, és que s’aixequin les restriccions vigents inicialment fins a l’11 de gener. Per tant, s’està pendent de quina sigui l’evolució epidemiològica a Catalunya i Espanya.

Actualment, l’activitat de Caldea es limita a l’oferta, més exclusiva, d’Inúu, així com els seus tractaments de bellesa. L’horari d’obertura va entre les deu del matí i les dotze de la nit, amb l’excepció d’aquest dijous, darrer dia del 2020, que es tancarà a les sis.

Comentaris (1)

Trending