Una avaria a la línia de mitja tensió deixa sense llum Juberri

Els tècnics de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria han fet els treballs de reparació que s'han enllestit abans de les deu de la nit

Comentaris

Vista del poble de Juberri.
Vista del poble de Juberri. Altaveu

El quart lauredià de Juberri ha estat afectat per una avaria a la línia de mitja tensió que alimenta el poble. Els tècnics de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria han efectuat els treballs de reparació que han durat una hora i mitja.

L'avaria, segons ha informat la companyia elèctrica laurediana, ha afectat uns 100 abonats. Ha fet saltar les proteccions de les línies que donen servei a altres zones de la parròquia però s'han pogut tornar a la normalitat en un termini de 25-30 minuts. Mentre s'ha reparat la pana, Mútua Elèctrica ha instal·lat un generador a Juberri. En altres quarts també hi ha hagut talls de subministrament com a Nagol. Abans de les deu de la nit ja s'ha restablert el servei.

El passat mes de gener, Una altra avaria elèctrica va afectar 992 abonats de Nagol, Aixirivall, Bixessari i Auvinyà que van patit un tall de 15 minuts, els 76 usuaris de Juberri van estar 3 hores sense llum i els 60 de Fontaneda han estat sense subministrament elèctric fins al matí següent.

Comentaris (1)

Trending