Astrié no tanca cap porta a la ubicació d’un multifuncional que encara busca lloc

El cònsol menor d’Andorra la Vella es mostra convençut que la reunió amb l’Executiu per la infraestructura arribarà abans que acabi el mes de març

El cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié, responen a periodistes
El cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié, responen a periodistes

Camí sense sortida, com a mínim fins ara per l'indret on s'haurà d'ubicar el multifuncional. Des del Comú d'Andorra la Vella estan acabant de recollir les dades de les diferents possibilitats, però sense que hi hagi una decisió ferma al respecte i sense descartar cap localització. Paral·lelament, la corporació està a l'espera de reunir-se amb l'Executiu i es mostra confiat aquesta trobada es produirà abans que finalitzi aquest mes de març.

El comitè parroquial d'Andorra la vella de Liberals vol el multifuncional a la Margineda pel fet que es tracta de terrenys de titularitat pública al 100%. En aquest sentit, el cònsol menor de la parròquia, David Astrié, ha assegurat que "no hi ha res tancat i tot està en estudi". De fet, ha recordat que la postura de la majoria comunal "és un lloc cèntric", no ha tanca la possibilitat a què s'acabi edificant a la Margineda.

Tot i que les formacions polítiques poden tenir una visió diferent, pel cònsol la millor forma per trobar l’indret adequat és “treballar d’una manera coordinada i conjunta per resoldre el tema del multifuncional en el millor lloc que considerem tots”.

ELS LIBERALS VOLEN EL MUNTIFUNCIONAL EN UN ESPAI COMUNAL A LA RECTA DE LA MARGINEDA.

Relacionat

Liberals considera “imprescindible” que el multifuncional es construeixi a la Margineda

Ja fa mesos que es va ajornant la decisió i sobre la taula encara hi ha pendent la reunió del Comú amb l’Executiu. Astrié s’ha referit a aquest darrer punt i al compromís del cap de Govern, Xavier Espot, de fer la trobada abans de l’abril. Tot i quedar tres dies per acabar el març, s’ha mostrat convençut que aquesta es produirà: “esperem aquests tres dies a veure si tenim aquesta resposta que em penso que arribarà”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending