Liberals considera “imprescindible” que el multifuncional es construeixi a la Margineda

El comitè parroquial d’Andorra la Vella creu que situant l’equipament en un espai que és cent per cent comunal es facilitarà la tasca d’endreçar la zona i no es col·lapsarà el centre

Comentaris

ELS LIBERALS VOLEN EL MUNTIFUNCIONAL EN UN ESPAI COMUNAL A LA RECTA DE LA MARGINEDA.
ELS LIBERALS VOLEN EL MUNTIFUNCIONAL EN UN ESPAI COMUNAL A LA RECTA DE LA MARGINEDA. LIBERALS

El comitè parroquial de Liberals a Andorra la Vella considera imprescindible que el recinte multifuncional es construeixi a la Margineda. Els participants a la darrera reunió del grup local han acordat la idoneïtat d’instal·lar aquesta infraestructura a la recta de la Margineda, en el terreny de cessió de què disposa el comú d’Andorra la Vella, ja que és de titularitat pública al 100% i fa el recinte multifuncional viable jurídicament.

Els liberals de la capital subratllen en un comunicat que situar l’edifici a la parròquia complirà amb un dels punts del programa electoral de la candidatura territorial amb el qual es van presentar a les eleccions generals del 2019. A més, remarquen que aquesta és una infraestructura estratègica per impulsar i complementar l’oferta turística de tot el país. Però aquest no és l’únic benefici que hi veuen triant la Margineda com a escenari.

“Ubicar el multifuncional a la Margineda permetrà no saturar el trànsit al centre de la parròquia” quan se celebrin actes amb una gran assistència públic

Els liberals d’Andorra la Vella creuen que situant el multifuncional a la Margineda es contribuirà a endreçar el creixement urbanístic d’una de les poques zones de la parròquia que queden per desenvolupar i, a més, des del comitè es té el convenciment que “reforçarà la capitalitat d’Andorra la Vella, situant-la com a epicentre dels grans esdeveniments que es celebrin al país”.

Un altre dels arguments a favor per situar a la Margineda el recinte multifuncional és la facilitat per accedir-hi, de disposar d’aparcament i la connectivitat amb les línies de bus tant nacional com parroquial. Un element que des del comitè liberal es considera “clau, ja que el recinte acollirà esdeveniments multitudinaris”. També han remarcat que “ubicar el multifuncional a la Margineda permetrà no saturar el trànsit al centre de la parròquia” quan se celebrin actes amb una gran assistència públic. Precisament, i sobre aquest aquest aspecte, des del comitè liberal de la capital s’ha incidit en el fet que “la zona estarà coberta pel projecte de transport segregat que recentment ha presentat el Govern”.

PRESA DE DECISIONS

El posicionament dels liberals de la capital, que sense dubte de ben segur que entronca amb la de la direcció del partit, soci al Govern amb els demòcrates a més de formar part de la majoria comunal d’Andorra la Vella, arriba com un element de pressió més en la presa de decisions. De fet, tant la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, com el titular ministerial de Turisme, Jordi Torres, volien tenir l’emplaçament definitiu decidit durant el febrer. I ja s’està a punt d’acabar el març.

La primera opció era l’espai de l’antiga plaça de braus. Però el fet que una part important del terreny sigui de lloguer havia frenat la voluntat inicial governamental. Alhora, també hi podria haver la necessitat d’haver de disposar d’un recinte per a futures vacunacions massives si l’efecte de la pandèmia no acaba marxant del tot com ara per ara no ho sembla pas.

Comentaris (4)

Trending