Andorra la Vella organitza una vintena d’activitats per a infants i joves per Carnaval

Les inscripcions per als set campus esportius i el casal d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma ja s’han obert i, a més, el departament de joventut ha organitzat sortides a la neu i un concurs de disfresses, entre d’altres

El campus esportiu de Carnaval del 2022.
El campus esportiu de Carnaval del 2022. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

El comú d’Andorra la Vella ofereix durant les vacances escolars de Carnaval, del dimarts 21 al divendres 24 de febrer, una vintena d’activitats per a infants i joves. Han estat organitzades pel departament de Social, Esports i Joventut, conjuntament amb sis entitats esportives de la parròquia. Les inscripcions per als set campus esportius i el casal d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma ja s’han obert aquest dilluns.

Des del departament d’Esports s’ofereixen set propostes, amb un total de 200 places per a infants i joves d’entre cinc i quinze anys i que inclouen rítmica, bàsquet, futbol sala, kung-fu, voleibol i defensa personal. Des de Social s’han plantejat dues activitats per a infants de 3 a 6 anys, amb 64 places a El Llamp i 40 a la Ludoteca de Santa Coloma.

D’altra banda, la oferta de Joventut per a la setmana de vacances inclou sortides a la neu, una visita al Bici Lab Andorra; jocs col·lectius, tornejos d’atletisme, vòlei, dards i futbolí; una tarda de disco gel i un concurs de disfresses amb altres punts joves d’Andorra; l’enregistrament un pòdcast al Rusc; activitats de cuina i una sortida a Caldea. Durant les vacances de Carnaval, a més, i en el marc de l’agermanament entre Andorra la Vella i Foix, un grup de 15 joves de la localitat francesa faran una estada d’intercanvi a la parròquia i participaran de les activitats.

Comentaris

Trending