Andorra la Vella incrementa un 20% el pressupost de la desena edició del Jambo Street Music

El festival tindrà lloc entre el 15 al 17 de juny i suposarà per al comú de la capital una despesa de 62.700 euros

Un dels concerts del Jambo Street Music celebrat el 2022.
Un dels concerts del Jambo Street Music celebrat el 2022. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El Jambo Stret Music s’ha convertit en un dels esdeveniments tradicionals i de més èxit a Andorra la Vella durant el mes de juny. El comú té clar que cal continuar apostant per aquest esdeveniment. Per això, ha adjudicat l’organització de la nova edició del certamen, la desena, que tindrà lloc del 15 al 17 de juny. Suposarà una despesa per a la corporació de 62.700 euros, un 20% superior

Els responsables comunals volen continuar impulsant el festival, que actua com a un atractiu més en uns dies on l’afluència turística encara és baixa, a mitjans de juny i encara abans de començar la temporada forta de l’estiu. L’esdeveniment ajuda, entenen, a fer venir visitants, a més de generar un ambient animat a les zones cèntriques de la parròquia.

Per això, enguany s’aposta novament pel festival, que tindrà lloc al centre històric de la capital. Viurà la seva desena edició i es farà entre el 15 i 17 de juny. De moment, s’ha contractat de forma directa les empreses que es faran responsable de l’organització: Boïc Estratètgia en Marketing i Aymara. De fet, les mateixes que s’han encarregat d’aquest treball els darrers anys.

Enguany, el comú destinarà una partida de 62.700 euros per a l’esdeveniment. S’incrementa, doncs, l’aposta en comparació a l’edició del 2022. Llavors, el Jambo va costar 52.250 euros. Per tant, enguany s’incrementa un 20% la inversió en el festival.

Comentaris (4)

Trending