Andorra la Vella completa l'embelliment de la recta de la Margineda

S'estan instal·lant els aparells de cal·listènia on poder practicar exercici físic a l'aire lliure

La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol pujant a la zona on s'ubiquen els aparells de cal·listènia.
La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol pujant a la zona on s'ubiquen els aparells de cal·listènia. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

La instal·lació dels aparells de cal·listènia per poder practicar exercici físic a l'aire lliure completa l'embelliment de l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma en el tram conegut popularment com la recta de la Margineda. La nova porta d'entrada a Andorra la Vella és freqüentada per corredors i vianants i completa la connexió de tota la parròquia resseguint el riu​.

La zona disposa d'una voravia de nou metres d'amplada, a més d'un espai de jocs per a infants i una àrea de repòs que acull els aparells de cal·listènia. L’Associació de Promoció Urbanística (APU), que agrupa els propietaris dels terrenys, va ser l’encarregada de tirar endavant els treballs, mentre que el comú va assumr un percentatge de les obres, valorades en 677.823 euros, que correspon a les millores sol·licitades per convertir l’avinguda en una gran rambla amb equipaments públics.

La rambla amplia els espais de la parròquia destinats al passeig dels ciutadans, i segueix la vocació de transformar Andorra la Vella i Santa Coloma en una ciutat més sostenible. El projecte, a més, potencia l’entrada a la parròquia a través de l’avinguda d’Enclar amb l’objectiu de fomentar un major flux de vehicles que accedeixen al centre de la parròquia a través de Santa Coloma i la part alta de l’avinguda Meritxell.

Aquest any es licitarà, amb l'objectiu d'impulsar l'obra pública, la reforma del tram que arriba a l'Espai Columba. Una fase que també es va realitzar és la reforma de l'avinguda d'Enclar entre el carrer Prat Salit i la Borda Mateu, que va servir  per adequar el sistema de desguàs de les aigües pluvials i la construcció d'una rambla. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending