Els alumnes de l’Escola Francesa d’Ordino organitzen una brigada de neteja

Els nens i les nenes han recollit burilles del terra, pentinant quatre zones dels voltants i el nucli urbà de la parròquia

Els alumnes de l'Escola Francesa d'Ordino a la recollida de burilles
Els alumnes de l'Escola Francesa d'Ordino a la recollida de burilles

Aquest matí 32 alumnes de CM2 de l’Escola Francesa d’Ordino han fet una recollida de burilles per tota la parròquia. Aquesta brigada s’ha encarregat de portar a terme l’última acció pendent i aprovada al Consell d’Infants. Concretament, han pentinat quatre zones dels voltants i el nucli urbà.

Els alumnes de primària han omplert diferents ampolles de plàstic amb les burilles recollides. Les zones on han treballat han sigut: Covanella i escoles, carrer dels Buners, CEO i carrers del nucli antic. La pluja va ajornar dues vegades la trobada, però finalment, en coordinació amb el departament de Serveis públics s’ha pogut portar a terme avui.

D’altra banda, i en el mateix marc del Consell d’Infants, l’Escola Andorrana ha estat la responsable d’una de les accions més solidàries. Els alumnes han recollit roba i calçat de diferents classes de primària per portar-les a la Casa Pairal.

Etiquetes

Comentaris

Trending