Activitats d’equitació ‘substituiran’ el parc d’animals en la ‘nova’ Naturlandia

Els rectors del Camprabassa estan ultimant el canvi d’imatge i de rumb de l’ecoparc lauredià que s’ha de fer efectiu durant el mes que ve

Els animals herbívors ja s'han anat retirant.
Els animals herbívors ja s'han anat retirant. NATURLANDIA

Equitació en lloc de parc d’animals. Salvant les distàncies, aquest és un dels canvis que es duran a terme en la ‘nova’ Naturlandia. Els màxims responsables Camprabassa estan ultimant els canvis en l’ecoparc lauredià, que l’han de dotar d’on esperit més naturista i esportista. Les properes setmanes s’acabaran de validar les noves propostes i una junta d’accionistes -amb majoria absolutíssima del comú de Sant Julià- haurà d’aprovar els canvis durant el mes que ve per començar-se a fer efectius.

Activitats d’equitació -com una mena d’escola, fins i tot- s’incorporaran entre les propostes que s’oferiran en un parc que canviarà fins i tot de nom i d’imatge corporativa. El parc d’animals com a tal desapareixerà. De fet, ja s’han anat enviant (o s’enviaran properament) exemplars cap a santuaris de diferents punts. Això no treu que animals de granja continuaran a l’entorn de la Rabassa, que podrà acollir estades de grups infantils i juvenils. Les colònies de tota la vida amb un concepte més actualitzat.

Un operari de Naturlandia posant a punt l'Airtrekk.

Relacionat

La ‘nova’ Naturlandia ultima el seu pla de reconversió amb el 2030 d’horitzó

La natura (aprofitant l’entorn i reforçant-ho amb activitats com les relacionades amb els equins, per exemple), l’esport (amb l’esquí nòrdic i estades o competicions que hi vagin lligat com a epicentre) i l’oci des d’una doble dimensió: l’atracció del Tobotronc que continuarà sent un referent o la potenciació ja produïda els darrers temps de la gastronomia que s’ofereix especialment a la Borda de Conangle és el triumvirat sobre el qual es vol bastir la ‘nova’ Naturlandia.

El nou concepte d’ecoparc lauredià ja serà efectiu aquesta temporada estiuenca i s’acabarà de desplegar a final d’any amb totes aquelles activitat de naturalesa més hivernal. El comú lauredià ha donat un important marge de confiança a l’equip de direcció encapçalat per Xabier Ajona per mirar de revertir la situació de Camprabassa, que l’exercici passat, tot i rebaixar despeses, va veure com la pandèmia feia queia la facturació i, per tant, els resultats continuaven en negatiu.

Comentaris (8)

Trending