4.750 euros en premis en el concurs d’embelliment floral d’Encamp

L’hotel Guillem i el restaurant La Cirera han estat els millors al poble mentre que al Pas el triomf ha estat per a la Taverna Mediterrània

Els participants al concurs amb els premis rebuts a la porta del comú. COMU D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha fet entrega dels premis als 21 finalistes del XV concurs d'embelliment floral de la parròquia. En total, s’han entregat guardons per un valor de 4.750 euros. A banda, tots els participants han tingut un val de 20 euros que podran emprar en establiments especialitzats en plantes, flors o materials de jardineria.

La cònsol major, Laura Mas, i el conseller d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura, André Riba, han estat els encarregats de fer entrega dels premis, en un acte en el qual també han estat presents els membres del jurat d’una iniciativa que té garantida la seva continuïtat. “Estem molt contents que la participació hagi augmentat i que cada vegada les ornamentacions siguin més treballades”, ha volgut destacar la mandatària.

Mas ha volgut agrair, justament, la implicació dels residents per aconseguir embellir la parròquia. I és que, ha recordat, en el marc del projecte Vila Florda “es fan molts esforços per aconseguir una parròquia neta, endreçada, gestionada amb criteris d'eficiència i sostenibilitat, amb zones enjardinades però no aconseguiríem el reconeixement de les quatre flors d'honor si no fos per la col·laboració de tots els ciutadans”.  

En la categoria d’hotels i residències,  el primer premi a Encamp ha estat pel Guillem, el segon pels apartaments La Solana, i el tercer per al París. En la categoria de comerços el restaurant La Cirera s’ha emportat la victòria, seguit per l’estació de servei Encamp Centre i Maxicurs. Pel que fa al Pas de la Casa, s’ha guardonat, en la categoria de botigues, a la Taverna Mediterrània, amb una segona posició per a La Camarguesa II, i la tercera per al Cafè La Residència.